11. des, 2018

Hvorfor neste kjærlighet er så viktig...

Deler et innlegg som vi postet på vår FB gruppe i juni 2018, tenker at dette blir vår blogg forside.
Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått fra de som vi har hjulpet.
  • Tusen hjertelig takk for masse god mat. Endelig så har småen beg å like og prøve ut nye ting vi aldri har hatt råd til å kjøpe . Dere gjør en utfattlig god jobb. Er takknemlig for all hjelpen jeg har fått av dere i denne perioden:)
  • Takk for god hjelp forrige uke har hjelpt oss godt!
  • Hei igjen. Tusen takk for maten i dag. Dere alle er noen flott damer med et stort hjerte. Det å hente mat hos dere, betyr at det er mer til overs til regninger i en økonomisk vanskelig tid. Ønsker dere alle en GOD HELG!
  • Tusen takk for mye og god mat, et tips i varmen: noen av yoghurtene vi fikk sist lagde ungene mine is av. De stakk en skje gjennom lokket, og inn i frysen.
  • Jeg vil bare si at dere gjør en så utrolig fantastisk jobb. Dere hjelpe Mangen som trenger en ekstra hånd❣ Og dere har vært en stor hjelp for meg, jeg fikk ny leilighet og hadde ikke så mye å sette inn der. Fortvilet var eg sa eg e aleine med barn. viste ikke hvordan eg skulle få dette til å gå. Så fikk eg hjelp av dere, fikk oppfylle min datter sin drøm hun fikk sengen hun har ønsket seg og gutten min fikk og sengen han ønsket eg. Vi har no flyttet inn og alt e på plass og eg satt i går å så meg rundt og bare smilte ett fint hjem har eg fått med hjelp av dere. Pynt og møbler, tusen takk for all hjelp vet ikke hvor eg hadde stått i dag uten dere. eg e så evig takknemlig og setter så høy pris på det dere gjør og hjelpen dere gir. Igjen takk for alt. Mine reddende engler ❣
  • Heisann tusen tusen takk for alt sammen. klarte jo å begynne å grine litt gledes tårer her. har hatt det ganske så tøft i de siste ukene med å sjonglere med både helse å barna å økonomi. Så dette setter jeg så stor pris på. Nå er det bare vaskemaskin å penger til eplepsi medisinene som mangler så er alt på riktig plass. (KIL Fond Bergen Omegn gav denne moren penger til medisin, så det ordnet seg.
  • Hei. Jeg har to arbeidstakere som mottar matkasse fra dere, de er så takknemlige. Tusen takk for jobben dere gjør.

 

Nyere Innlegg inn på bloggen finner dere under årstallet som er øverst i bildet.