Generelle Informasjon

2 dager i uken har vi utlevering av matkasse til lavinntekstfamilier i Bergen Omegn, disse dagene er Mandag og Fredag.
 
Vi er et lavterskel tilbud til lavinntektsfamilier, men terskelen er ofte stor for å spørre om hjelp.
 
Hva må jeg gjøre for å søke om matkasse
 
Du må henvende deg til oss via vår hjemmeside eller FB, eller kontakte oss på mobil/mail.
 
mob: 405 57 155
mail: kilfond@gmail.com
 
Send oss ditt navn og hver ærlig på hva du trenger av hjelp, spør du ikke får du ikke svar. Vi inviterer søkere ofte til et lite uformelt møte og prat, på den måten får du et ansikt hos oss å forholde deg til og vi får vite litt mer og deg og din situasjon.
 
De aller fleste frivillige hos oss har vært eller er i samme situasjon, alle hos oss er også bundet av taushetsplikten. (ALLE Frivillige har undertegnet en taushetserklæring)
 
Forpliktelser Matkasse
 
Når du sier jatakk til matkasse, dersom det skjer, sier du ja til den maten som vi har lagt i matkassen. All maten vi benytter oss av er hentet på Matsentralen Vestland, Meny Vestkanten og Coop Obs Vestkanten. For å kunne formidle denne vanvittige muligheten som vi kan, å er vi prisgitt den maten vi får og som andre ønsker å donere til oss.
 
Vi har ikke anledning til å "handle" til hver enkelt familier og vi kan derfor ikke imøtekomme "krav" som glutenfrie varer, allergier, laktose osv. Dersom det er tilfelle anbefaler vi å ikke å si ja til en matkasse hos oss. Vi ønsker ikke at mat skal kastes, og oppfordrer derfor til at de som ønsker matkasse hos oss ikke kan eller skal være kresen.
 
Du forplikter deg til å hente matkassen den dagen du har fått tildelt mellom 1200 - 1500.
 
 
KORONA Situasjon
 
Nå under Korona situasjonen har vi et par viktige spørsmål som vi stiller til alle som søker matkasse
  1. ALLE må hente matkassen i Hillerenveien 86, Mathopen.
  2. Matkassen MÅ hentes mellom 1200 - 1500, og matkassene må hentes på denne måten ut 2020.
  3. Vi gjør ingen avtaler om henting utover åpningstider.
  4. De som vil, signerer på et skjema, der du godtar at mat nærdato og best før dato kan leveres deg. Skjema inneholder også Matsentralens råd/tips, at du selv er ansvarlig for å "SE, KJENNE, LUKTE" på den maten du mottar.
  5. Alle må følge korona restriksjonene som vi har.

Pr nå har vi helt fulle lister og økende pågang. Vi har dessverre ikke kapasitet til å følge opp en venteliste. 

Det er også slik at vi i vår avtale med Matsentralen Vestland har forpliktet oss til å være med på dugnaden som hver dag pågår om å ikke kaste mat. Derfor kan det være perioder, uker og dager med en spesielle vare. Men tenk...den varen hadde du kanskje ikke kjøpt eller spist om ikke du hadde fått den av oss.
 
Vi har fått mange tilbakemeldinger fra foreldre på at barna/ungdommene aldri har smakt på så mye nytt som de har gjort nå. Det er utrolig kjekke tilbakemeldinger å få.
 
Trenger du og dine hjelp, nøl ikke, spør!!!
 
HILSEN KIL FOND BERGEN OMEGN