Litt om oss

Mandag og Fredag henter vi mat på Matsentralen, der er vi kl 0900. Vi får god hjelp der ute til å finne sunn & god mat, gode middager og noen godbiter om mulig.
 
Vi tar kun den maten vi trenger, og får gitt ut.
 
Vi er tilbake i Hilleren 1100/1130, der venter nye frivillige med kaffe og godt humør. Jobben med fordeling av mat i kasser kan ta lang tid, eller kort tid. Kommer an på hvor mye vi prater. 
 
Etter dette blir maten evt kjørt ut eller hentet av de som skal ha matkassen. til denne delen av dagen er det alltid klare kjørelister.
 
Onsdag har vi åpent hus mellom 1700 - 1900, da kan hvem som helst komme dit og plukke seg ut klær/sko til seg selv eller barna sine.
 
Vi har også kjøkkemartikler, noen møbler, litt leker og andre ting som en tøff økonomi kanskje ikke gir rom til. Godt å kunne unne seg noen goder i livet, dessverre er det mange som ikke har anledning til å unne seg det. 
 
Kaffen er på kannen, og de som kommer kan slå seg ned og ta en prat. Det er ingen som stopper noen, og det som blir sagt i Hilleren, blir i Hilleren.
 
Sekker/kartonger med klær som kommer inn går vi gjennom, alt blir sortert.
 
Vi kaster ikke noe i bosset!
 
VI er mange der med utfordringer, som kan kjenne seg igjen i de situasjoner som mennesker sliter med. Hos oss kan alle senke garden sin, ingen dømmer noen og alle er hjertelig velkommen.
 
En klem uten ord, et blikk med med smil og en stille stund kan bety mer enn noen aner.
 
Den man er og alles beste er godt nok, krever noen noe mer...
VEL, da kreves mer enn de selv kan gi.