blogg innlegg m/bilder

I dag 15 desember 2018, en dag ut av de sjeldne for KIL Fond Bergen Omegn.

Vi har vært en gjeng på VilVIte Senteret og vi har hatt en familie som jeg vet har hatt den beste dagen ever på en gård på Bjorøy.

KIL Fond Bergen Omegn meldte seg på en konkurranse om billetter til VilVite en stund før jul, det gikk veldig bra. Vi var veldig heldige og fikk 30 billetter til VilVite i dag, 15 desember.

Vi plukket ut noen familier, men pga uforutsette ting og sykdom var vi ikke 30 stk idag, dessverre. MEN... vi som var der hadde det kjekt, vi var 8 voksne og 10 barn.

TUSEN TAKK VilVite for at dere valgte å gi oss billetter, TUSEN TAKK for at dere gav oss mulighet til å glede familier på denne måten og ikke minst TUSEN TAKK for at dere gav disse foreldrene i disse familiene til gi en opplevelsesrik dag til sine barn. Slike opplevelser blir ofte valgt vekk pga økonomiske utfordringer, en dag som idag er ofte ikke et alternativ for mange av de barna som idag fikk muligheten til å tilbringe en dag på VilVite. SÅ IGJEN TUSEN TAKK...

Samtidig som vi var en gruppe på VilVite, så var det en familie som fikk en fantastisk opplevelse i en stall på Bjorøy. Yvonne Wollertsen stilte seg selv, sin tid og sine 2 miniatyr ponnier til disposisjon denne dagen, ikke minst hadde hun virkelig gjort en innsats når det kom til å overraske denne familien.

Familien ble hentet, barna fikk sitte i "vogn" bak ponniene, de fikk hilse på andre dyr og de fikk middag på låven. Ikke nok med det, Yvonne hadde virkelig gjort en innsats når det kom til å gjøre det lille ekstra for denne familien. Familien fikk gaver, matvarer og et pengbeløp som vi vet vil komme godt med denne julen for familien.

Vet ikke om dere alle husker innlegget vi fikk lov å dele for en stund siden, innlegget som fortalte om en bestemor som gikk i containerne for å finne mat til sin svigerdatter og barnebarn... Det var denne familien som fikk denne opplevelsen på Bjorøy i dag, derfor varmer det ekstra godt når vi deler tilbakemeldingen fra en lykkelig mamma;

"Idag er jeg verdens rikeste....på godhet og nestekjærlighet!
Jeg gråt hele veien fra Bjorøy idag....for en fantastisk dag med fantastiske mennesker!!!jeg er overveldet og rørt!! TUSEN TAKK TIL ALLE SOM HAR STØTTET OG BIDRATT TIL AT DENNE DAGEN BLE SOM DEN BLE"

Så til Kristel Strømsnes, Yvonne Wollertsen og innbyggerne på Bjorøy... TUSEN TUSEN TAKK for det dere har gitt denne familien, TUSEN TAKK for at dere har vært med å gjøre en forskjell...