8. feb, 2019

SAMARBEIDSPARTNERE = Gull Verdt

Denne uken blir bare bedre og bedre, hvor skal jeg begynne.

Tirsdag denne uken, 5 februar, leverte vi KIL Bilen på verksted. Behovet for det var stort 🙂😀 Vi har vel godt under betegnelsen "traktor" og "Il tempo gigante" mer enn en gang den siste tiden, men vi er avhengig av bilen og har derfor "måtte" bruke den.

Som frivillig organisasjon så er vi avhengig av gode samarbeidspartnere og givervilje, derfor lever vi under motto "spør man ikke, får man ikke svar". KIL Fond Bergen Omegn har kommet langt på det mottoet ❤ 

Når vi trengte hjelp til bilen atter en gang, var det naturlig å kontakte Mobile Kokstad AS, de hjalp oss med å bilen EU godkjent. En mail til verkstedsjef Erik Hauge, med spørsmål om de kan hjelpe oss med å fikse bilen, så fikk vi det svaret vi ønsket. De gjorde jobben, og hjalp oss en del på regningen. Vi er utrolig takknemlig både for service, motagelse og ikke minst utført arbeid. Dette gjør at KIL Bilen igjen er på veien, både trafikksikker og høres ut som en "normal bil". Ingen som våkner når vi starter den om morgenen nå 🤪

I dag, fredag, hadde vi Sydvesten på besøk. Den artikkelen kommer i Sydvesten neste torsdag, journalisten skal ha historien klar mandag. Besøket fra Sydvesten var iværksatt av en nabo av Hillerenveien 86, der vi holder til. Han er del av "Beboerne i Hilleren" som i dag gav oss 12000,-, en gave som kommer godt med og som dekker 2 husleier for oss. Vi er dere evig takknemlig alle som er en del av "Beboerne i Hilleren", TUSEN TUSEN TAKK for den gaven.

Det er utrolig å få lov å holde til i et miljø hvor man blir satt slik pris på, hvor folk så tydelig viser at vi er ønsker velkommen. Tusen Takk igjen.

Noen vi må takke ekstra mye er Hilleren Indremisjon som virkelig har møtt oss med velvilje og imøtekommelse, de har latt oss stå inne i gangen å fordele mat nå som det er vinter. De lånte oss sine lokaler i helgen, slik at vi kunne gjennomføre et vellykket loppemarked. Vi er glade for at vi er leietakere nettopp hos dere, Tusen Takk. 

Idag har vi levert 47 matkasser, 68 barn og 67 voksne... 136 mennesker som går en bedre helg i møte basert på arbeidet til de frivillige i KIL Fond Bergen Omegn. Det er på sin plass å takke alle som hver eneste uke stiller opp og er med å gjøre en forskjell for mellom 70/90 familier i uken.

En ting som er utrolig flott å få lov til å ta del i er den positive endringen hos alle de menneskene som vi møter på vår vei, ikke bare de vi hjelper, men også de frivillige har en positiv endring. Den sosiale biten av det frivillige arbeid er blitt like viktig for de vi hjelper som de som er frivillig. Vi er blitt en god gjeng som ser på hverandre som likeverdige mennesker, som respekterer hverandre for de menneskene vi er og det uavhengig om man er der som frivillig eller som mottaker av hjelp.

Med dette ønsker vi alle en god helg, og takk for at alle dere som vi møter på vår vei... er nettopp de menneskene dere er.