7. apr, 2019

Lenge siden sist...

Da er det en god stund siden vi var inne å skrev ett blogg innlegg, for det beklager vi. Det har skjedd en god del siden sist, så selv om det er lenge siden vi har blogget, betyr ikke det at vi har ligget på lat siden.

Vi har siden sist hjulpet familier på mange områder

 • Vi har hjulpet en familie å komme til rette i ny leilighet
 • Vi har hjulpet 2 jenter som ble 18 år
 • Vi har hjulpet flere familier med å gjennomføre bursdager
 • Vi har hatt loppemarked
 • Vi har hjulpet til med å fylle en lastebil med hjelp til Moldova og Ukraina
 • Vi har hatt masse besøk i Hilleren av mennesker som har kunne hente ut klær, sko og annet som de har hatt behov for

Vi har lyst å dele noen "Tusen Takk" meldinger med dere

 1. Tusen tusen tusen hjertelig takk for den helt fantastiske gaven til min datter jeg ble helt målløs og fikk rett og slett fysisk hakeslepp dere er helt fantastisk!!! Ord kan faktisk ikke beskrive hvor mye godt dere gjør Tusen takk!
 2. Leste nettopp alt de ville bidra med. Jeg er helt overveldet å så utrolig takknemlig. Det blir en kjempe flott feiring for henne, hun og kommer til å bli så utrolig glad å fornøyd tusen hjertelig takk til dereDet gikk kjempe fint. Det ble en super dag for meg å henne tusen hjertelig takk for alt sammen
 3. Tusen takk for masse god og deilig mat. Og at jeg har fått hilse på så masse kjekke folk Tusen takk
 4. Tusen hjertelig takk. Ja nå kan vi puste ut og glede oss til dagen  dere er helt utrolige! Tusen takk! Dagen har vært fin og dagene har vært mye lettere etter beskjeden jeg fikk fra dere. Jeg gråter enda,ikke bare for det vi har fått hjelp til men at det finnes så gode mennesker.
 5. Tusen takk for all fantastisk hjelp.Hun hadde en superkoselig bursdag og var såååå fornøyd atte vi koste oss alle kjempemasse  smilte hele veien rundt
 
Det er viktig å understreke at KIL Fond Bergen Omegn består KUN av frivillige mennesker som ønsker å gjøre en forskjell for andre. De frivillige består av mennesker som selv har vært eller er i utfordrende situasjoner selv. Alle frivillige er fulle av respekt og beundring ovenfor de familier som søker hjelp hos oss i en utfordrende hverdag, det krever styrke og mot til å erkjenne at man må ha hjelp. Enda større styrke og mot for å søke hjelp. 
 
Vi må nevne Egon på Sartor og Escape (O`learys) som var med å gi den ene av 18 åringene en fantastisk dag. Denne 18 åringene hadde et ønske, det var en familiedag hvor alle i den nærmeste familie var tilstede. Dette klarte vi å gjennomføre med god hjelp fra Egon og Escape, ikke minst leverte vi noen gaver til Egon før de kom senere på dagen Så tusen takk til alle som var med å bidra til gaver til henne.
 
Den andre 18 åringen fikk et gavekort på 1000,- som var donert til oss fra en privat person. TUSEN TUSEN Takk for det. Det kom godt med, det ble veldig satt pris på.
 
Meny Vestkanten og Coop Obs Vestkanten er hver eneste uke med å gjøre matkassene vi leverer ut mer komplette, varer fra dem er med å gi våre mottakere brød og middager. Det kommer godt med.
 
Er det noen som har lyst å være med å være med å gjøre en forskjell, så trenger vi sjåfører mandag og fredager... KIL Fond Bergen Omegn dekker drivstoff og bompenger.
 
Vi skal ha fokus på å blogge litt mer, kan love 1 innlegg i uken... mer enn det er bonus 🙂
 
Ønsker alle en strålende uke ❤